JUNGLE CRUISE – RECENSION

Jungle Cruise

Emily blunt spelar en kvinna från England på 1916 då första världskriget utspelar sig. Hon åker till Amazonas för att försöka hitta ett träd med en magisk kraft. Emily Blunt träffar på Frank som spelas av Dwayne Johnson som äger båten som hon och en man som är hennes sällskap ska åka med. Fred har en tam Jaguar och frågan är vad han döljer. Kommer de hitta trädet och hur kommer detta äventyr sluta?

Filmen är bra och har mycket humor i sig. Det är helt klart en av de bästa äventyrsfilmer jag sett på sistone. Man märker hur bra Dwayne Johnson och Emily Blunt är som skådespelare. Det är roligt att se Emily Blunt i en film som inte är skräckfilm. Filmen är lagom lång då den är 2 timmar och 8 minuter.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmrecension #filmnörd #bestofnouw

0 reaktioner till “JUNGLE CRUISE – RECENSION”

  1. Häroligt med filmer som innehåller humor. Den filmen har dottern tjatat om att se, härligt att den verkar bra. Får nog bli en bio innan sommaren är slut.

  2. Så kul atf du gillade filmen. Såg att man kan köpa den på Disneu÷ jag är väl ingen storkonsument av komedier dock. Men låter som sån där skön film att titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *