My day and a little bit of rain?

Hallå där!

Hur är vädret hos er?

Här är det typ 30 grader och sol. Det ska dock bli regn imorgon om man ska tro min väder app. Lite regn är inte fel men som det låter ska det bli ordentligt med regn och även åska. Det senare hoppas jag inte att det blir då jag hatar åska. Har säkert sagt det förut. Idag var jag in till Uppsala det var där jag tog den här bilden.

Var in till Ica och handlade. Det var varmt så man behöver ha fläkten igång när jag sitter och kollar på tv:n i vardagsrummet.

Imorgon är det först att åka in till uppsala för att fika med min bästa vän och sedan är det bio. Har tur denna gång också då jag behöver bara gå till svandammen för att bli hemskjutsad av morsan och C.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

0 reaktioner till “My day and a little bit of rain?”

  1. Så trevligt att träffa en vän samt bio. Får hoppas du slipper åska när du inte tycker om det..

  2. Just nu är det mulet. Idag är det svalare. Det kom åska & regn hit i natt. Men känns ändå att jag är i klimakteriet 😅. Jag hoppas att jag kommer ner snart i normal kropps temperatur. Regn behövs ju. Jag håller med. Hatar med åska. Eller jag har respekt för åska ⚡️.

    Jättefin bild 😃

    Hoppas att du får det trevligt med din vän & filmen är bra.

    Ha det så bra! 🌸

  3. det ksn va myssigt med åska ibland men just nu är det så kraftigt eftersom väderleken ändrats sej till det tropicala typ.

  4. Ja tack och lov så har det inte åskat något i alla fall inget jag märkt av. Kan ha åskat på natten då jag inte märker något och sover väldigt djupt pga sömnmedicin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *