Ny vecka och nytt skal till mobilen

Hallå där!

Ny vecka. nya tag!

Idag kom äntligen mitt nya skal från Wish. Så nöjd. Annars har man varit hemma i värmen. Var bara en sväng till Gottsunda för att handla. Det vart mest dricka men även vattenmelon och vätskeersättning. Vattenmelonen var så god men har halva kvar. Köpte en halv då jag tycker det är lite riskabelt att köpa hel då man inte ser hur den ser ut inuti. Annars har man avslutat ett Maze runner marathon. Kommer ihåg att jag såg sista filmen Maze runner: The death cure på bio när den kom. Det är en film som nästan är 2,5h men den känns inte lång.

Har sagt det förut men på onsdag ska jag se på Jungle Cruise på bio när den har premiär. Innan bion ska jag träffa min bästa vän och fika på espresso house. Så åker in till stan efter klockan tolv och hoppas att det inte regnar då.

Annars har jag inga speciella planer för denna vecka.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Ny vecka och nytt skal till mobilen”

 1. Jag är tvärtom, jag vill att det ska komma regn nu men det är mest för att jag ska springa löptest på onsdag och då får det inte vara för varmt. Men jag hoppas på att du får fint väder när du ska gå på bio och träffa din vän. Håller med om att det är risky att shoppa en hel melon. Man har ju ingen aning om hur den ser ut.

 2. Mazerunner är bra dock föredrog jsg böckerna har du läst dem? Skulle gärna velat att det kom fler böcker för jag gillade hela historien.

 3. Jag älskar The Conjuring och Annabelle, så snyggt skal. Kan jag anta att du också gillar filmerna? Jag har varken läst eller sett The Maze Runner, annars är det nog en berättelse i min smak. Gillar bland annat The Hunger Games, och dessa väl lite lika varandra?

 4. Ja det är sant just det om vattenmelon för man vet ju inte alls hur mycket som får åt hemma sedan heller, tyvärr blir det ju så att man lätt glömmer bort dem då man tröttnar lite om man har för mycket. Samt jag gillar ej skräck, men förstår att du är jättestolt över fodralet =D

 5. Kul att du fått ditt skal 🙂.

  Vi har med köpt några meloner 🍉 nu under sommaren. Både hela & halva. Tyvärr i slutet så äter jag upp det. Kent är inte så intresserad. Men jag tycker det är väldigt gott ☺️😋.

  Kul att först träffa en vän. Sen gå på bio låter som en toppen eftermiddag! 😃👌🏼

  Ha det så bra! 🌸

 6. Härligt att kunna gå på bio igen. Hoppas filmen är bra. Ser att du har ett filmtema även på ditt nya mobilskal – häftigt. Vattenmelon är riktigt gott i denna värme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *