Let the sunshine in..

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Jag har varit in till Uppsala. Tog en frapino coffee caramell på Espresso house och satt ute i det soliga vädret. Så underbart. Efter det gick jag till Normal och handlade lite där. Innan jag åkte hem så var jag en sväng till Rituals och där köpte jag en handtvål. Den är av samma serie som gåvosetet jag köpte sista gången jag var in på Rituals. Serien är The Rituals of Jing. Den luktar så gott. Nästa gång kommer jag nog köpa en handbalm i samma serie. Älskar Rituals produkter.

Det vart en del steg när jag gick i Uppsala så har kommit upp i mina 5000 steg. Ikväll har jag kollat på Walk the Line som släpptes på Disneyplus idag. Så bra film med mycket musik och väldigt bra skådespelare. Reese Witherspoon vann en Oscar för hennes roll June i filmen. Vilket är hennes enda Oscar så här långt.

Imorgon ska jag förmodligen till Ikea då jag behöver nya underlakan och ny kudde. Min kudde är välanvänd så jag känner att det är dags för att skaffa ny.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

5 reaktioner till “Let the sunshine in..”

 1. Jag såg den filmen för kanske 2 år sedan, grejen är den att jag är rätt kass på att ta mig för att se filmer. Men minns att jag tyckte att den var bra i alla fall. Kul med lite att titta på i alla fall.

 2. Normal är en mysig butik faktikst, brukar också gå in och handla idem då jag kommer åt. Samt skönt att sitta ute i solen med kaffe

 3. Älskar normal, man hittat allt mellan himmel och jord där 😅 någon sol har jag inte sett på knappt 2v men hoppas på mkt sånt i Grekland i veckan 🙌🏼

 4. Du shoppa en del igår 😊. Rituals butiker är mysiga att gå in i.

  Vad bra att du kommit upp i dina steg.

  Kul att se en film på samma dag som den kom ut. ”walk in the line” låter som en film för mig 🙂.

  En bra kudde måste man ha. För nacke & sin kropp. Hoppas att du hittar någon bra.

  Ha det så bra❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *