I NEED A MONSTER

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag jobbat hemifrån. Kollade på serien och fortsatt med mitt manus. Annars har jag varit med en personal till Ica Maxi och handlat. Jag visste det innan och de hade erbjudande att man fick köpa två monster 50cl för 20kr+pant. Så ja köpte åtta stycken då de vita monster ultra zero är mina favoriter. Kan ju berätta att personalen som åkte med mig köpte några också.

När jag kom hem så efter en stund så åt jag middag och sedan tog jag en promenad. Så har gått mina 5000 steg idag. Efter det så duschade jag och tvättade håret. Kvällsfilmen blev Zootropolis på disneyplus. När den var klar så har jag börjat om att se Prison Break från början på disneyplus.

Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka. Får se vad man gör på helgen. En sak är säker, jag ska kolla de sista avsnitten på The walking dead season 10 som de släppte idag på disneyplus.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

3 reaktioner till “I NEED A MONSTER”

 1. Lika bra att passa på när det är bra priser. Jag gillar inte alls Monster, men Nocco är jag svag för måste jag säga. Zootropolis är en favoritfilm här hemma och sengångarna är så härliga.

 2. jag har aldrig vågat mig på att testa de där energidryckerna för blir man inte beroende av dem? Det är ju som med kaffe det dricker jag inte heller =D. Skönt att kunna jobba heifrån

 3. Jag dricker energidryck väldigt sällan. Jag får springa på toa ofta då 😅.

  Bra!! 👏🏻👏🏻 Att du gick dina steg igår 😃. Låter Skönt att ta en promenad på kvällen 🍀. Det låter väldigt skönt att duscha efter promenaden ☺️.

  Zootropolis. Är det tecknat djur som är polis?

  Skönt att ha Fredagen ledig. Skönt att ta en lugn helg åxå. Kul att de släpper sista avsnittet av The walk in dead säsong 10 släpps. Har du något att se fram i mot att se 😊

  Njut av en ledig helg! 🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *