A rainy day

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har det regnat hela dagen. Har jobbat hemifrån och gått en promenad. Jag gick ner till Coop och sedan tog jag buss hem, pga regnet. Annars har jag städat lägenheten med en personal och kollat på film.

Har kommit fram till att det var sprayen som jag fick i giftsetet från rituals som gjorde att jag var så trött i kroppen. Det var en spray som jag man skulle ha på kudden när man skulle sova. Det måste vara något i den som min kopp inte tål. Sen så äter jag ju stark sömnmedicin också så det kan också spela in. Nåja morsan ska få den så hon kan kolla om hon kan använda den.

Imorgon ska jag jobba hemifrån och gå en promenad. Ska ev till Ica maxi och handla men det är ett frågetecken då det beror på om den som jobbar får in någon som kan jobba med honom. Annars så tänkte jag åka till Gottsunda. Vi får helt enkelt se hur dagen blir.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “A rainy day”

  1. Skönt att jobba hemifrån 🙂. Vad bra att du kan välja att till affären & ta bussen hem.

    Oj då. Det var inte bra att du fick en allergisk reaktion ifrån sprayen. Hoppas att mamma kan använda den.

    Jepp. Får helt enkelt se vad som händer i morgon 🙂.

    Ha det så bra 🌼

  2. Om jag hade ett jobb så hade jag tyckt det va skönt ibland att jobba hemifrån. Ibland vill man iväg ibland inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *