När kroppen säger time out

Dagen blev inte alls som tänkt.

Vaknade och var jätte trött i kroppen. Vilket slutade med att jag var tvungen att ta en vilodag. Så såg filmen Pearl harbor. Sen vart jag skjutsad av en personal till affären då jag ville köpa lite choklad. När jag gjort det så kollade jag och en personal på episode 2 av Chernobyl. Hon har inte sett den förut. Efter det så åt jag midag och kollade på Unstoppable.

Imorgon ska jag jobba hemifrån på min dagliga verksamhet och det blir att kolla på en serie. Ska vara försiktigare näste vecka och kanske inte bara köra på med motion utan ha en vilodag minst nästa vecka. Jag tror det är det kroppen sa mig idag.

Idag har jag använt mina rituals produkter när jag duschade och de var så bra och doftade underbart.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw

0 reaktioner till “När kroppen säger time out”

 1. Skönt att du kan ta lite time put cå och fint av personalen att köra dig så du kunde få choklad, skönt med en vilodag och kunna koppla av och komma ikapp

 2. En vilodag när man motionerar måste man ha. Annars så kan man få benhinneinflammation, de fick jag för 6 år sen. Så det är väldigt klokt att du lyssnade på kroppen. Rituals produkter är så härliga, jag älskar alla deras produkter:)

 3. Skönt med skjuts när man vill ha choklad. Har ni bil på boendet eller är det personalens bilar ni åker i? Längesen jag såg den filmen.

 4. Vilovdagar behöver man verkligen bortemellan.

  Pearl Harbour var det längesedan jag såg. Gråtfilmen där man glädje när allt löser dig och sedan börjar det om.

 5. Att lyssna på kroppen är ibland bra att göra 😊. Vilo dagar måste man ha.

  Snällt sv personalen att skjutsa dig till affären så att du fick choklad. Skönt att kolla film. Pearl harbor är en riktig bra film 😃

  Ha det så bra! 🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *