Lördag och bloggutmaning

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har kollat på Outlander. Har också lyssnat klart på del 1 av främlingen på ljudbok. De har nämligen delat upp Outlander böckerna ljudbok. Varje bok är uppdelad i tre delar vilket känns skönt då böckerna inte blir så långa. Då de böckerna är rätt långa som böcker. Har samtliga som kommit ut men inte den sista boken då den inte kommit ut på svenska än.

Har börjat lyssna på del 2 av Främlingen vilken är nästan 12 timmar lång. Det kommer ta ett tag att lyssna på de böckerna men älskar serien och hade börjat läst tredje boken men fick inte tiden att räcka till. Så bestämde mig att lyssna på böckerna istället.

Gick en promenad till Coop och pantade flaskor. Hade en del så tror jag kom upp mot 25kr och nu hade de min favoritläsk också Fanta raspeberry zero. Annars brukar det vara slut på den rätt ofta. Har märkt att det är den jag kan dricka utan att få sådana problem med magen som coca cola zero ger mig.

Har också städat lägenheten med en personal idag så det är gjort. Så skönt att göra det eftersom jag ska bort imorgon.

I dagens hus i min adventskalender från Rituals var det deras shampoo som doftar så gott. Kommer ta med det till morsan så jag kan använda det när jag är där då det är där.

Ikväll har jag kollat på Allegiant. Det är tredje och sista filmen i The divergent series.

Handling:

Tris och Four måste fly tillsammans och ta sig bortom den höga mur som omringar Chicago. För första gången någonsin, måste de lämna den enda stad och familj de någonsin känt. De måste snabbt bestämma sig för vilka de kan lita på då ett uppror innanför muren blossar upp och hotar hela mänskligheten. För att överleva, måste Tris göra omöjliga val som handlar om mod, lojalitet, uppoffring och kärlek.

Filmen är bra och ger en bra slut på Divergent serien. Det ska sägas att Divergent filmerna är baserad på böcker med samma titel. Filmen innehåller mycket action så gillar man action filmer så bör man se hela Divergent serien.

Bloggutmaning hos Saramadeleine – Bensinpriserna är för…

Dyra helt klart. Även om jag själv inte har bil eller körkort så har man sett att bensinpriserna bara blir dyrare och dyrare.

Imorgon ska jag till Storvreta för att träffa min bästa vän och deras hundvalp. Skönt att komma hemifrån en stund.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw

0 svar på ”Lördag och bloggutmaning

  1. Håller helt med om bensinpriserna. Oj de låter verkligen som att outlandersböckerna är rejält tjocka. Jag har bara sett serien, om jag förstått rätt kommer nya säsongen i vår.

  2. Så bra grej du fick i kalendern och tack för filmtips vi såg en på netflix i går The unforgivible, den var jättebra, med Sandra Bulllock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *