My day 3.0 and bloggutmaning

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har dagen varit bra. Idag har jag varit in till Uppsala. Var till hemmakväll och köpte lösgodis och lite annat. Annars har jag kollat på både serier och en film idag. Har även lyssnat lite på ljudboken Främling av Diana Gabaldon på bookbeat.

Ikväll tittade jag på klassikern Hajen som jag köpt på sfanytime.

Handling:

En flicka hittas uppspolad på land, död, söndersliten, och delvis uppäten. Den nye polischefen på sommarön Amity får klart för sig att det rör sig om en hajattack och han fattar beslutet att stänga stranden. Men han möter motstånd och tvingas till slut öppna stranden för allmänheten igen. Fler attacker äger rum och snart pågår en desperat jakt efter den skyldige hajen.

En av klassikerna när det kommer till skräckfilmer. Den är från 1975 och regisserad av Steven Spielberg. Vet att det finns uppföljare men ingen har varit i närheten så bra som den första filmen.

Nu sitter jag och kollar på Outlander säsong ett på HBOmax nordic. Har börjat kolla om den serien från första säsongen.

Bloggutmaning hos Saramadeleine

Dag 9 o 10

Min barndomshjul

Jag minns att vi åkte ner till Gävle varenda jul till pappas frus familj. Vi åt god julmat för att sedan se på Kalle Ankas jul 15.00 och efter det var det paketöppning. Det jag minns mest var att jag fick väldigt mycket kläder men nu inser jag att det var så jag skulle klara mig. Det var allt från pyjamasar till byxor och tröjor.

Om jag minns rätt så…

var jag ganska naiv när jag bodde i min fösta egna lägenhet i söderfors. Minns när jag min utredning hos en psykolog. Att jag sa till henne att om jag dör så måste mina föräldrar någon gång gå vidare. Och jag vet inte hur många gånger hon sa tror du verkligen kan gå vidare när ens barn dött. Nu inser jag hur fel jag hade och fattar inte hur jag kunde tänka så. En sak är säker hade jag inte fått flytta till behandlingshemmet 2012 hade jag nog tyvärr inte levat idag.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #eips #bestofnouw

0 reaktioner till “My day 3.0 and bloggutmaning”

  1. Gott med godis. Skönt att se serie & film & lyssna på ljudbok. Hajen är bra film.

    Okej. Mm kläder har man fått under åren i julklapp 🎁😊. Vadå skulle klara dig?

    Oj. Det var så illa där 2011-2012 med dig. Jag är glad att du tog chansen till behandlingshem 🤗

    Ha en skön helg! ❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *