Lördag och Outlander

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra lördag! Här har dagen varit helt okej. Började dagen med Outlander säsong två. Nu har Claire varit tvungen att berätta för Jamie att Jack Randall lever. Jamie har anställt en ficktjuv som heter Fergus att sno brev. Claire har börjat hjälpa till på ett sjukhus som är beläget i en kyrka.

Visste ni att det är samma person som spelar Jack Randall som också spelar Frank Randall.(Claires man på 1940 talet.) Jack Randall är ju Franks förfader eller vad det nu heter.

Idag har jag varit in en sväng till Uppsala. Var in på Cubus och hämtat ut min nya pyjamas. Var inne på Åhlens i fem minuter men gick sedan vidare då det var för mycket folk för min smak.

I dagens hus i min rituals adventskalender fick jag en tvål från serien Mehr.

Idag blir det ett litet kortare inlägg då jag tänkt börja på inlägget om de bästa filmerna som kommit i år och sedan ska jag svara på kommentarer…

4 reaktioner till “Lördag och Outlander”

  1. Okej. Det viste jag inte. Just det! Cubus hade ju rabatt. Det glömde jag att gå på Cubus idag. Kommer säkert fler rabatter där 🙂.
    Okej trevligt att få en tvål. Hoppas att den luktar gott.
    Spännande å se hur tänker lägga upp film inläggen 😀.

    Ha en bra dag!

  2. Det låter som en riktigt spännande serie. Har inte sett ett endaste avsnitt. Jag gillar inte heller att vara på stan när det är mycket folk. Jag får för mig att alla stirrar på mig fast ingen bryr sig om vad just jag gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *