A little bit of ångest och två filmer

Godkväll!

Hoppas er fredag varit bra. Här har dagen varit sådär pga ångest. Började dagen med Outlander säsong två. Nu är Jamie och Claire i Frankrike. Jamie har fått ansvar över en vinhandlares affärer medan des ägare är ute på en resa. Claire är gravid med sitt första barn och är ovan över att ha andra som gör de saker hon är van att göra själv.

Idag fick jag en mild bodyscrub i min adventskalender från rituals.

Idag åkte jag in en sväng till Gottsunda och handlade lite. På eftermiddagen så kollade jag på filmen Jumanji: welcome to the jungle.

Handling:

Fyra ungdomar hittar ett gammalt tvspel när de har kvarsittning i skolan. Där får de välja karaktärer och sedan sugs de inte i spelet Jumanji. Där inser de att de måste göra uppgiften för att rädda Jumanji samtidigt som de måste se till att ingen förlorar alla tre liven som varje karaktär har.

Recension:

Dwayne Johnson och Jack Black spelar två av de stora rollerna. Denna film har vunnit pris som favorite movie på Kids choice award 2018. En bra komedi som är lätt att kolla på. Mycket skratt och skämt i denna. Behöver man en film som får en att skratta så är denna ett bra tips. Filmen fick en uppföljare som heter Jumanji: the next level som kom ut 2019. Jag såg båda filmerna på bio.

Jag ger filmen 3/5

På kvällen såg jag filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem så har hunnit se två filmer.

6 reaktioner till “A little bit of ångest och två filmer”

  1. Skönt att ha en lugn dag ibland. Vad fin adventskalender Rituals har 😀👍. Skönt med en skrubb på kroppen.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *