När ångesten bor i mitt bröst

Godkväll!

Hoppas er fredag varit bra. Här har jag haft ångest så dagen har inte varit så bra. Började dagen med att kolla på serien Outlander säsong ett. Nu har Jamie och Claire anlänt till Lallybroch. Där möter de Jenny Jamies syster och hennes man Ian. Jenny är gravid med sitt andra barn.

Klockan var ungefär två när jag gick ut till busshållplatsen. Jag åkte till Uppsala. När jag kom till Uppsala så gick jag till filmstaden. Där såg jag filmen Önskan för andra gången. Jag upplevde att filmen var ännu mera bra nu denna gång. Här kan du läsa min recension av filmen: https://corkystyle.se/onskan-recension/

Ikväll så har jag fortsatt och kolla på Outlander säsong ett. Nu har Jenny och Claire gett sig ut för att hitta Jamie som har tagits av engelskmännen. Jamie har nämligen ett pris på sitt huvud då han är efterlyst för mord.

9 reaktioner till “När ångesten bor i mitt bröst”

  1. Har kollat på outlander. Den var bra typ till säsong 4 Sen började det bli tröttsamt. Säsong 7 har precis kommit ut.

  2. Det måste ha varit en riktigt bra film för att gå en gång till. Den låter fin så det blir nog en titt när den kommer till streaming. 🙂

    Hoppas din dag blir bättre och du kan ha en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *