Måndag och biobesök

Godkväll!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit hemma. Så jag började dagen med serien American Horror story säsong två. Säsongen är döpt till Asylum och som jag berättat förut så utspelar sig den på ett gammalt mentalsjukhus.

Vid halv två tiden gick jag ut till bussen. Tog bussen in till Uppsala. Gick till bion. Där kollade jag på filmen Dune part II. Den var lång då den är 2 timmar och 45 minuter men den var bra. Jag kom inte hem förrän klockan var halv över sex på kvällen. Recension kommer imorgon.

Nu på kvällen håller jag på att kolla på Criminal minds säsong sju för att ha något lätt att kolla på…

4 reaktioner till “Måndag och biobesök”

  1. Gamla mentalsjukhus, bara ordet gör att det kryper i mig. Kul att du gillade filmen, det var länge sen som jag var på bio. Tror inte att jag sett något avsnitt av criminal minds…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *