Måndag, snökaos and A quiet place

Hallå där!

Hoppas ni mår bra därute!

Här har det snöat och blåst så mycket att sen klockan 15 så har alla bussar varit inställda. Jag är så glad att jag valde att jobba hemifrån. Ska även göra det imorgon.

Var ner till Coop vid ett tiden och tackar gudarna att jag åkte då, då det fortfarande gick bussar. Efter det så har det snöat och blåst så det är galet.

På kvällen har jag kollat på filmen A quiet Place på sfanytime.

Handling:

Jorden har inavderats av varelser som inte har några ögon men som har en otrolig hörsel och dras till ljud. Det gäller alltså att vara tyst för att överleva. Man får följa en familj med fyra medlemmar och morsan i familjen är gravid. Dottern är hörselskadad men pappan försöker uppfinna en hörselapparat så hon kan höra igen. Samtidigt som de försöker lista ut varelsernas svaghet.

Detta är en skräckfilm som man ska se om man inte gjort det ännu. Det har också kommit en part II och jag såg både denna film och part II på bio.

På bilden är det min nya ögonskugga från sephora collection. Så snygg!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Måndag, snökaos and A quiet place”

  1. Tur att ju jobbade hemma då, så du slipper ta dig ut i snökaoset. Bra att man kan planera så det blir enkelt och att bara de som måste ut tar sig ut. Kul med lite ny makeup, det är alltid trevligt med lite glitter

  2. Vi har klarat oss ganska bra här trots allt. Lite kallt, och snö, men det har inte varit några problem att köra iaf Körde ner min man till falkenberg igår kväll.

  3. Ja, fy vilket väder det var igår. Men idag är det solig fin vinterdag ☀️😃.

    Tur att du han till Coop & hem innan dem ställde in bussarna.

    Kent jobba med hemma igår. Det tar tur det 😅

    Ha det så bra☘️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *