Söndag, smink och Anaconda

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag lyssnat på ljudboken Sjöfararna av diana gabaldon på bookbeat. Runt klockan ett så åkte jag in till Uppsala. Väl där så var jag inne på sephora och kollade, Slutade med att jag köpte en läpppenna i rött, en rosa glittrig ögonskugga och en brow pencel. Efter så gick jag in på espresso house och beställde en frapino coffee caramell. Det var så gott men fick brainfreeze eller hur det nu stavas. Sen åkte jag hem med bussen.

På eftermiddagen så har jag duschat och tvättat håret, första gången efter jag klippt mig. Det var väldigt mycket mycket enklare att tvätta håret nu plus det går inte så mycket schampo numera. Ångrar inte en sekund att jag valde att klippa upp lite mer än förra gången. Jag undrar själv varför jag inte klippte mig så tidigare.

Nog om det. Efter middagen så fick jag hjälp av personal att byta sängkläder i sängen. Sen har jag kollat på filmen Anaconda som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

Anakondan är den perfekte mördarmaskinen enligt Paul Sarone. Han har levt ett helt liv i Amazonas djungler och lärt sig att överleva. Han är besatt av den dödsbringande reptilen. Nu jagar han ett särskilt exemplar, en 13 meter lång anakonda, så blodtörstig att den blivit en legend. Han är beredd att offra allt för att hitta den , till och med människoliv.

En gammal favorit som jag inte hade sett på evigheter. Filmen blandar action, äventyr med skräck på ett bra sett. Jennifer Lopez gör en väldigt bra roll i denna film.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Hoppas inte vädret blir så dåligt som de sagt det ska bli på tv. Annars har jag inget speciellt planerat denna vecka utan ska jobba på min dagliga verksamhet måndag-torsdag.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #vardag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *