Måndag, underbart väder och The mummy

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit på radion. Där har jag bestämt vilken serie jag ska tipsa om. Det blir en gammal favorit som jag inte har sett på flera år. Mer info kommer när jag gjort klart mitt program. När jag var på radion såg gick jag en promenad. Däremot så började jag få skavsår på insidan av låren så imorgon blir det ett par av mina svarta jeans istället för min rosa träningsbyxor. När jag slutat på radion så gick jag ner till stan för att sedan ta bussen hem.

Ikväll har jag kollat på the mummy på viaplay.

Handling:

Detta är den första the mummy som kom ut 1999.

Filmen handlar om den översteprästen Imhotep blev begraven och mumifierad som straff för att ha gjort uppror mot sin farao. Som ett plus lades det en förbannelse över honom. Året är 1923 och hanns gravkammare av Arkeologer från Amerika. De är ute efter försvunna skatter och det får Imhotep att vakna till liv igen.

Recension:

En av de de största rollerna görs av Brendan Fraser. Han har vunnit priser för sin roll i denna film. Brendan Fraser har också varit med i bland annat Djungel George. Brendan Fraser fick i år sin första oscar för sin roll i The whale och han vann oscar för bästa manliga huvudroll. Detta var första gången Brendan Fraser var nominerad till en oscar.

Imorgon är det tisdag. Då ska jag till radion. Ska fortsätta se på serien och gå en promenad. Hoppas detta väder fortsätter.

4 reaktioner till “Måndag, underbart väder och The mummy”

  1. Vad är det för program du gör på radion? Låter kul att få tipsa om en serie, du får berätta sen vilken det blev!
    Det är så kul att Brendan Fraser fått ett sånt uppsving den senaste tiden efter så många år, och fick en Oscar. Han är verkligen superbra!

  2. Bra att du kom på vilken serie du ska tipsa om på radion. Du får berätta sen vilken serie det blev.
    Skönt att ta promenad i det soliga vädret ☀️☘️. Inte skönt att få skavsår. Hoppas att det blir bättre snart.
    Mm det fina vädret ska fortsätta 😊.

    Ha en bra onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *