Många samhällen uppmanar till att ta sig fram på andra sätt än kollektivtrafiken, hur gör du?

Jag är tvungen att åka med kollektivtrafiken ibland då jag ska handla då jag inte har körkort. Jag behöver inte åka med bussen varje dag då jag kan jobba hemifrån. Så jag åker bara då jag måste.. Ibland åker jag med personal i deras bil och handlar tex Ica maxi. Jag åker mindre buss nu än innan pandemin började. Ibland undrar jag dock hur folk tänker när man ser att vissa bussar är fulla och ändå ska folk med just den bussen. Ibland upplever jag också att de inte tänker på att man ska hålla avstånd och inte sitta bredvid någon man inte känner.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

5 reaktioner till “Många samhällen uppmanar till att ta sig fram på andra sätt än kollektivtrafiken, hur gör du?”

  1. Jag kan gå till mitt vikarie jobb. Jag går med barnen på morgon för dagis och skola. När jag måste till min skola kommer jag nog åka spårvagn om jag inte har fixat cyekln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *