Ny vecka och planer

Hej!

Hur har eran måndag varit?

Jag har lyssnat på ljudbok och tagit det lugnt. Har jobbat hemifrån och sen valde jag att ta en vilodag efter den 6,6km långe promenaden med en personal igår. Det kände jag att min kropp behövde. Återhämtning är ju lika viktigt som träningen. Jag är glad att jag har mina sneakers att gå i då om jag hade använt mina converese hade jag haft ordentligt ont i fötterna idag,

Imorgon ska jag jobba hemifrån och sedan ska jag ta mig ut på en promenad. Blir antagligen själv då den som jobbar natt och börjar två imorgon kommer jobba själv. Annars så ska jag fortsätta med mitt nya manus som jag började på idag.

På onsdag ska jag jobba hemifrån och sen efter jag slutat så ska jag och några till åka med en personal till herpes choice tror jag det heter och sen avslutar vi med att åka till Ica maxi gnista.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

7 reaktioner till “Ny vecka och planer”

  1. Så är det ju, både träning och återhämtning Är viktigt båda två. Kul med lite veckoplanering och att du har en del på agendan, det är roligt att se vad andra har att göra

  2. Återhämtning är viktigt!Och det gäller verkligen att ha rätt skor när man är ute och motionsgår. Kul med nytt manus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *