När det är köer i trafiken brukar jag

Ja jag kör ju inte så det är bara att inse att man får inse att man inte kommer dit man ska tidigare. Alla jag åker oftast med så brukar försöka åka innan så man inte kommer till någon stor korsning när alla har slutat jobbet. Då kan det vara ordentliga köer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

8 reaktioner till “När det är köer i trafiken brukar jag”

  1. köar också väldigt ogärna, undviker gärna tider då det är mycket folk för köer är drygt tycker jag..och tidskrävande, det finns roligare saker att slösa bort sin tid på än att stå i kö..

  2. Jag gillar inte heller att köa. Försöker undvika de värsta ställena när jag åker i rusningstrafik. Hamnar jag i kö i Stockholm så är det bara att chilla. Köerna släpper alltid så småningom.

  3. Kan man styra över det är det ju perfekt . Kör väldigt sällan i rusningstrafik, men det kan ju vara andra saker som ställer till det, olyckor t.ex

  4. Jag kör inte heller bil, har inte körkort. Nu när det är coronatider åker jag inte heller kollektivt, så för det mesta tar jag mig ingenstans utanför min hemstad. Känns tråkigt att vara så begränsad, men jag försöker tänka kreativt i situationen och roa mig på andra sätt. Tack och lov bor jag centralt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *