Mudmask and more

Hallå där!

Hoppas eran måndag varit bra. Min har varit bra. Det känns så bra att jag gjorde beslutet av att sänka antal steg jag måste gå per dag. Har inte samma ångestpåslag på kvällarna. Vilket känns skönt. Glömde säga att jag i fredags köpte jag ett flak energidryck. Det var ett flak med monster ultra zero white i slimmade burkar 355ml för de stora 500ml var slutsålda. Gymgrossisten hade rea på monster och andra energidrycker. Har beställt så jag kommer få de hemlevererade med Budbee.

Jag väntar också på den nya smakboxen som förhoppningsvis blir skickad så man får den senast nästa vecka. Ser verkligen fram emot den. Ångrar inte en sekund att jag börja prenumerera på Smakbox.

Nu på kvällen har jag kollat på filmen I know what you did last summer. Den är ju en film man har med sig från när man var yngre. Sen vart det också mudmask i ansiktet och det känns så skönt efter. Bild två är efter jag tagit bort lermasken.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #bestofnouw

0 reaktioner till “Mudmask and more”

  1. När man ser filmer som man såg förr får man ibland lite samma feeling som då. Jag för det i alla fall. Ibland med vissa filmer.

  2. Så bra att du fick tack på drycken då. Jag dricker inte sådant själv men förstått att många verkligen tycker att det är gott. Känns inland som det är beroendeframkallande? 😊

  3. Att vänta med spänning på smakboxen varje månad är kul. Vi väntar också för att se vad vi får för roliga produkter denna månad. Vilken box har du?

  4. Något måste man ju börja med att ändra på. Hoppas att det är stegen per dag som gör att du får ångest.

    När man har beställt något. Så går iaf jag bara & väntar på att det ska komma. Jag älskar att få paket. Även om jag vet vad det är. Så är det alltid kul 😃🤩.

    Skönt & mysigt att se film. Att sätta på ansiktsmask är så skönt ☺️ Sen huden efteråt känns så skönt 🥰.

  5. Ja det är helt klart att det är beroende framkallande. Kanske inte på samma sätt som medicin kan bli beroendeframkallande men känner lite panik när jag inte får mig energidryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *