Pet sematary – the old version

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Idag har jag jobbat hemifrån och skrivit manus till mitt nya program. Har också varit till Gottsunda och handlat så har gått mina steg idag. Nu på kvällen har jag kollat på Pet Sematary från 1989 då jag inte sett den förut. Däremot såg jag den som kom 2019 på bio. Jag själv tycker att jag blir mer rädd av den som kom 2019 och den gamla var mer obehaglig. Däremot så fattar jag att folk som sett den gamla och sedan nya och inte tycker om den nya då de har ändrat på typ allt.

Imorgon ska jag jobba hemifrån och gå en promenad. Annars så ska jag nog se Pet Sematary från 2019. Hoppas jag får mitt flak energidryck levererat.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *