Välkommen September, kära du

Monster ultra zero white

Hallå där!

Idag är det första september, känns som Augusti gick galet fort.

Dagen har varit bra. Jobbade hemifrån och skrev manus till mitt program. Sen gick jag ner till coop för att köpa zeroh, den saften jag dricker. Där hade de tyvärr inte någon av smakerna jag gillar. Jag dricker oftast ananas eller hallon. Så åkte till Gottsunda och där på willys hade de ananas.

Nu på kvällen har jag fått mitt flak energidryck levererat. Så smidigt att man kan få det hemlevererat till en billig peng med budbee. För ett flak med 24 burkar väger en del. Nåja som kvällsfilm såg jag Pet semetary från 2019 som jag först såg på bio när den kom. Nu när jag sett båda tycker jag att denna nya är bättre då jag blir mer rädd av den. Den fösta var obehaglig och det syntes att den var gjord på 80 talet.

Imorgon ör det torsdag och då ska jag jobba hemifrån. Det är sista arbetsdagen denna vecka som också gått väldigt fort. I helgen ska jag gå på bio tror jag men vet inte vilken dag eller vilken film det blir.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

6 reaktioner till “Välkommen September, kära du”

  1. ja de där med o få hem precis utanför dörren är väldigt smidigt o man kan bli lite för bekväm i det. gött att du har nu så det räcker 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *