My day 2.0

Klockan är bara nio men ändå är jag dödstrött men det beror nog på min medicin mot pollen. Man kan nämligen bli trött av den. Inte mig emot för det gör att jag somnar snabbare när jag går och lägger mig. Annars har jag gått min 5000 steg idag och trodde först jag såg fel när jag vaknade men det hade kommit snö. Riktigt aprilväder eller hur.

Annars har man varit till Ica maxi med en personal och en boende. Alltså jag fattar inte hur j-vla svårt ska det vara att ta på sig munskydd. Visst de stod och delade ut innanför dörrarna men inte alla i affären hade munskydd.

Nu på kvällen har jag fått hjälp att göra rent min tvättmaskin och kollat på film.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “My day 2.0”

 1. Att ha munskydd är fortfarande bara en rekommendation för folkhälsomyndigheten så det finns ju inga lag på att man måste ha munskydd i butiker, ute eller i kollektivtrafiken. Det är ju bra att du har det och på så sätt minskar smittan 😊

 2. Visst blir man trött av allergimedicinen?! Det kan vara ganska störigt. Men ibland är det såklart skönt när man ändå tänkt vila – eller sova. Ja, du har så rätt angående vädret: ett aprilskämt. Undrar vilket väder morgondagen bjuder på.

 3. Fy det är så jobbigt med pollenmedicin tar det själv så vet hur jobbigt det är med skiten. Gällande munskydd så visste jag inte ens att vissa butiker delar ur sådant. Det gör man inte här.

 4. Ja det märks allt att det är pollensäsong nu. Både jag och min man börjar med allergimediciner igen. Det blir ju lite konstigt ute då folk är livrädda för covid, och man är jättetät i näsan och har knappt någon röst kvar.

 5. Många har pollen medicin som är biverkningar är trötthet. Förstår att det är jobbigt. Men jag tänker att det är skönt att va trött vid 9 på kvällen. Värre å va trött mitt på dagen 🙂.

  Bra av dig att du gick 5 tusen steg 👏🏻.

  Vi hade med snö här igår när vi vakna.

  Jag håller med dig. Blir irriterad på att folk inte har munskydd i affär! 😠. Men det är bara en rekommendation inte ett måste & en regel. Det är det som är grejen.

  Skönt att få tvättmaskinen ren. Sen se film.

 6. Härligt att du gått 5000 steg det är bra gjort utav dej jag brukar gå 7000 steg när jag jobbar men man ska som man gå 10000 steg per dag .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *