My day 4.0

Hej på er!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Idag har jag kollat på The conjuring 2 för att ha kollat på både ettan och tvåan innan jag skulle se trean. Idag har jag på kvällen sett The conjuring the devil made me do it på bio. Den var väldigt bra men min recension kommer imorgon. Hade tur då min morsan och hennes man kom och hämtade mig vid svandammen och skjutsade hem mig efter bion.

Annars är jag trött i kroppen men det har varit en lång dag och hoppas att jag somnar snabbt ikväll. Är för trött för att skriva recensionen ikväll.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

0 reaktioner till “My day 4.0”

  1. Ibland kan man behöva göra så att man kollar om på 1:an och 2:an eller för den delen den film som var innan för att komma ihåg allt

  2. Vad kul att kunna gå på bio igen. Känns som att det var evigheter senast man var på det. Hoppas det blir många biostunder för dig framöver ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *