The conjuring och att bara vara

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Har varit en sväng till Gottsunda för att handla. Pantade burkar också och det var ca en full soppåse och det var 20kr. Mitt rekord är över 50kr som jag pantade när jag bodde på behandlingshemmet.

Efter jag hade käkat middag så kollade jag på The conjuring som jag köpt på Sfanytime. Har som plan att se The conjuring 2 imorgon innan jag ska se The conjuring the devil made me do it på bio imorgon.

Annars har jag inga planer i helgen. Fortsätta med promenader och bara vara. Sånt får man inte glömma då vila är väldigt viktigt så man inte skadar sig eller går in i väggen. Samtidigt så känner jag att det är motionen, mina promenader som gör att jag är så stabil psykiskt. Visst gör mina mediciner en del men om man jämförmot för två år så mår jag mycket bättre. Mina svackor är inte alls lika djupa.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #bestofnouw

7 reaktioner till “The conjuring och att bara vara”

 1. ee kommer inte ihåg men tror det är ettan jag har sett riktigt läskig emellanåt ha ha . den finns på youtube där du kan se när det spelades in verkligen jätte spännande att se allt så mn förstår lite hur det är

 2. Ha ha du är precis som min son – han vill också se om de första filmerna (nu vet jag ju inte om du sett dem tidigare) innan han ser någon uppföljare – tror han ska gå och se den i kväll eller i morgon kväll. Det är inte riktigt min typ av film – tror jag i alla fall.

 3. Det är bra här tack.

  Jag tycker det är kul att panta. Man får pengar av det som man sen kan använda att handla för 😊går liksom runt.

  Skönt med en helg som är öppen för förslag. Frisk luft gör mer än vad man tror med en. Man mår bättre, kroppen mår bra av det. Med många mer faktorer 🙂. Håller med! Vila är väldigt viktigt!

  Så skönt att du mår bättre idag 😃

  Ha en skön fredag & helg! 🌸

 4. Vila är väldigt viktigt och att bara få vara och göra precis det man vill är skönt. Själv är hag så rastlös och tycker om när det händer saker hela tiden.

 5. Det finns forskning som visar att fysisk aktivitet är otroligt viktigt när man mår dåligt så fortsätt med det. 😊 Kul att kunna gå på bio igen. Dottern har tjatat ett bra tag nu att få gå på bio. Kanske kan bli senare i sommar.

 6. Härligt med lite film, det är en skräckis va? Fått för mig det i alla fall. Sedan så gott att äta samtidigt som man tittar 😃. Jag älskar sådant, är mysigt för kropp och själ.

 7. Så mysigt och filmen känner jag inte till =D Samt toppen att du känner att motionen gör att du mår bra, för det är ju jätteviktigt att röra på sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *