Hur svårt ska det vara?

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Idag kom en handledare från radion ut. Vi gick en promenad så har gått mina 5000 steg idag. Det var också härligt att jag kunde duscha direkt efter. Efter att jag hade käkat middag så har jag kollat på The handmaids tale säsong 4 episode 8. Detta avsnitt heter Testimony och det är för att June vittnar mot Fred and Serena gjort mot henne, fred våldtagit henne medan Serena har hållit i June. Det är ett gripande avsnitt.

Igår så blev det en situation där jag till slut drämde igen dörren framför en vikarie då hen ville ge mig nattmedicinen en halvtimme i förväg trotts att jag har sagt till den att jag vill ha den klockan tio. Hen börja tjafsa om felrapport vilket slutade med att jag drämde igen dörren och låste.

Hur svårt ska det vara tänker jag!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Hur svårt ska det vara?”

  1. Dom måste ju lyssna på dig om medicinen. Det är ju bara du som vet hur du funkar efter du tagit den & när du känner för att ta den. The Handsmaids tale känner jag igen, har dock inte sett det men du vet Mia Skäringer har tagit upp serien & pratat lite om den i hennes senaste show för typ 2 år sen.

  2. Thmt är så sjukt bra. Det är något jag väntar på varje vecka nu för nytt avsnitt. Gillade gårdagens men är lite segt denna säsong.

  3. Jag klarade aldrig av att fortsätta se dem serien. Den är säkert jättebra, men efter de första avsnitten blev det bara för mycket tyckte jag. Kanske ska ge den en ny chans 😉

  4. Skönt med en promenad. Sen skönt att duscha & äta middag 😊👍.

    Du vet väl bäst om din kropp. Känner du att din kropp mår bäst av att ta en medicin en vis tidpunkt. Så ska du få göra det! 😠Inte en halv timme innan. Det är mycket det. Prata med en ordinarie personal & berätta vad som hände. Så löser det sig nog 🙂.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *