Today och Allegiant

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Har jobbat hemifrån, gått en promenad i skogen själv och varit och handlat. När jag var på Gottsunda centrum så störde jag mig på att vissa verkar inte veta vad håll avstånd betyder. Nu på kvällen har jag sett filmen Allegiant.

Allegiant är tredje och sista filmen i Divergent series.

Tris och Four tar sig in i en helt ny värld, långt farligare än något de tidigare upplevt. Efter de omvälvande insikterna i Insurgenta, måste nu Tris fly tillsammans med Four och ta sig bortom den höga mur som omringar Chicago.

Favorit citat: Everyone is woth saving

De är Tris som säger det.

Filmen är bra med en hel del action. Däremot så tycker jag denna inte håller samma klass som ettan och tvåan. Visste ni att Shailene Woodley först tackade nej till rollen som tris men sedan pratade hon med Jennifer Lawrence och efter det så tackade hon ja. Det var bara Shailene Woodley som de ville skulle spela Tris.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw #filmnörd

0 reaktioner till “Today och Allegiant”

  1. Min dag har varit helt okej. Så kreativ dag du har haft. Vad bra att du har tagit promenad & handlat själv 🙂👏🏻.

    Det ska bli riktigt skönt när alla har tagit vaccin. Så man slipper irritera sig på folk.

    Skönt att se film på kvällskvisten 😊. Ingen jag har sett. Men kanske min sambon.

    Ha en bra onsdag!

  2. Jag har också haft en bra dag, tog mig också en promenad i solen idag och det var skönt. Skönt att du även fått handlingen gjord 😊

  3. Ja, vissa verkar helt ha glömt det där med avstånd medan andra är lite lätt hysteriska… lagom är bäst tycker jag – avstånd utan hysteri. Jag minns inte om jag sett film 3 i serien – men gillade citatet för det är så sant.

  4. Uppföljare brukar ju lätt bli så att de blir lite sämre och speciellt om det är en trdje också. Undrar om det är för vi börjat tröttna eller om de helt enkelt inte helt håller samma klass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *