När ångesten river i mitt bröst

Hallå alla fina själar!

Ingen har kunnat undgå att höra att Dante har tyvärr hittats avliden. En endast tolvårig själ har slocknat. Mina tankar går till Dantes nära och kära just nu i denna sorgliga stund. Här sitter man och kollar på Armageddon medans ångesten river i mitt bröst. Har tagit vid behovs medicin plus min vanliga kvällsmedicin men det har inte hjälpt.

Just nu kan jag knappt koncentrera mig på filmen och då är det illa för det brukar vara det jag kan göra fast jag har ångest. Det hjälper inte precis att pumpen som ger min lägenhet har igen slutat fungera så jag har varken värme eller varmvatten.

Vad gör ni när ni får ångest?

#nouwautumnchallenge #nouwbloggare #nouwinfluencer #influencer #psykiskohälsa #attlevamedångest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *