Vad är det allra bästa som hänt dig, som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggen?

Vad är det allra bästa som hänt dig, som inte hade varit möjligt om det inte vore för bloggen?

Svår fråga men här kommer mitt svar.

1. Jag hade inte fått upp ögonen hur kul det är att blogga och att man får vara en del av något unikt. Jag hade inte varit den jag är idag om jag inte hade bloggat om min resa. Med min resa så menar jag mitt liv med mina diagnoser och den dagliga kamp det innebär.

Jag hade inte kunnat dela min texter med en så bred publik. Att jag skriver personliga inlägg är något bra för då får läsarna lära känna människan bakom bloggen. Jag hade nog inte insett hur unik jag är som människa utan bloggen.

Jag hade inte fått så fina bloggvänner som stöttar en när man behöver och visar att de bryr sig. Jag hade inte insett hur stort näthat det finns på nätet men något sådant skulle aldrig få mig att sluta blogga. Tillsammans är vi bloggare en stark röst som måste synas och höras.

#nouwautumnchallenge #nouwbloggare #nouwinfluencer #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *