Ny vecka – Here I come!

Hej alla därute!

Här har man varit uppe sedan klockan nio för att åka till radion. Om jag hade fått bestämma så hade jag stannat kvar i sängen för när jag vaknade så var jag såå trött. Det berodde på att jag var uppe och såg wallander filmen på fyran som började klockan 22.10! Den filmen hade jag inte sett förut och det var bra film.

Här på radion har jag jobbat med manuset på mitt nästa program i serien Månadens serietips. Detta avsnitt så kommer det handla om en ny serie som jag har börjat kolla på. Den är svensk och en av de bästa tv serierna på svenska.

Imorgon ska jag på läkarsamtal med en personal från boendet på affektiva mottagningen på akademiska. Hade velat att det varit senare då jag ska vara där klockan nio på morgon.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *