Sunny sunday

Hello där!

Redan söndag, jag som tyckte det var fredag igår. I alla fall är det måndag och ny vecka imorgon. Vilket innebär att man ska åka till radion och jobba på mitt nästa program som ev ska spelas in på antingen onsdag eller fredag. Idag så fick jag lite extra pengar så jag drog till stan. Där gick jag och kollade på New Yorker och där hittade jag denna klänning. Efter det så var jag in på normal som jag ej varit in på innan. Där hittade jag sköljmedel och torrschampo. Innan jag drog hem gick jag till cupido och handlade två sallader, en käkade jag idag och en ska med till radion imorgon.

Nu på kvällen har jag sett Amazing race och Ink master. Har kollat på två avsnitt av criminal minds säsong tre och nu efter nyheterna ska jag se på Wallander – Cellisten.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *