Ny vecka och bio imorgon

Hallå där!

Hur har eran fösta dag på denna vecka varit?

Min har varit sådär. Har varit till Gottsunda för att handla. Åt egen middag vilket jag sen fick ångra. Jag är som sagt laktoskänslig och det jag åt till middag var Pasta alfredo från findus. Den fick min mage att sparka bakut kan man lugnt säga. Har även varit väldigt trött och tror det är pollen som är boven. Hoppas jag är piggare imorgon. Då ska jag nämligen på bio och se Space Jam: A new legacy. Har tur denna gång med då morsan och C skjutsar hem mig denna gång också. Denna gång har jag betalt biobiljetten med poäng så det enda jag behöver köpa är snacks.

Lägger in trailern till filmen nedanför här.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

0 reaktioner till “Ny vecka och bio imorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *