veckans bästa

<— Min mest gillade bild på instagram denna vecka

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

http://corkystyle.se/fast-and-the-furious-9—recension-37919104

Veckans mående: Har varit tufft när det var som varmast då jag kände mig svimfärdig och mådde illa. Har ej kunnat gå ut på promenad när det var som varmast.

Bio besök: 1 st – Fast and the furious 9

Veckans låt: video nedan:

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggar #bestofnouw #filmnörd #psykiskohälsa

0 reaktioner till “veckans bästa”

  1. kul med bilder som blir uppskattade av många – den var verkligen vacker – den bilden. Fast and Furious 9 skulle jag sett tillsammans med familjen i onsdags men jag blev sjuk så de fick gå utan mig….så sur jag var – hoppas du tyckte den var lika bra som min familj gjorde. Jag gillar Helena Paparizou – så tack för den 😊

  2. Idag är det svalare här så man får passa på då att njuta lite extra. Samt det var ju en passande låt också till värmen =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *