Nytt avsnitt av Filmpodden

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Här har man varit på radion. Där har jag bland annat spelat in mitt nya program. Har även hunnit lägga ut det på hemsidan. Det finns just nu på spotify och har lagt in programmet ovanför. Jag läste några kapitel i boken också. Vilket jag ska fortsätta med imorgon har jag tänkt. När klockan var tre så gick jag ner till centralstationen och där tog jag bussen hem.

När jag var hemma så kollade jag postlådan och där i låg det ett paket med nytt smink som jag beställt. Visar upp det senare har jag tänkt.

Blev ett kortare inlägg då jag är trött.

9 svar på ”Nytt avsnitt av Filmpodden

  1. Skönt att det gick bra på radion. Å att veckans program är klart. Skönt att läsa lite bok.
    Kul att få smink paket 😊.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  2. Härligt att du har fått till lite läsning även idag. Ska bli spännande och se sen vilken bok du har läst denna månad. Hoppas du får en bra dag imorgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *