Nytt program ute och en bra onsdag

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra såhär långt. Själv har jag hunnit med en hel del. Jag har lyssnat klart på min ljudbok när jag åkte bussen till radion. Här på radion har jag spelat in ett program. Har också har hunnit att lägga ut det på hemsidan. Sen har jag också varit ute på en promenad.

Här kan du lyssna på mitt senaste program.

Efter jag slutat på radion ska gå ner till centrum för att sedan ta bussen hem. Glömde berätta det igår men jag väntar på ett paket från eleven som jag beställt. Beställde det igår och om jag har tur så får jag det på fredag. Håller tummarna för det i alla fall.

Skriver recension av ljudboken imorgon. Jag ska fortsätta lyssna på bok nummer tre av i serien jag lyssnar på.

8 reaktioner till “Nytt program ute och en bra onsdag”

  1. Spännande med paket hem. Älskar känslan när man väntar ett paket. Alltid lika spännande 🙂 Hoppas innerligt att du får ditt paket hem nu innan fredag. Håller tummarna.

  2. Jag lyssna ut min bok igår. Börja på en annan. Fick nu pausa den för att börja på en som jag har väntat länge på. En avslutning på en serie.
    Att vänta på paket är spännande 😊. Hoppas att det kommer i morgon fredag.
    Jag har gått en liten promenad nu på morgon 🌿☀️😀

    Ha en bra fredag & helg!

  3. Vad kul att få höra din röst 🙂 roligt att du har radion och att du kan gå dit 🙂 kram 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *