Nytt radioprogram ute

Hallå där!

Hur är vädret hos er?

Här är det fortfarande kallt och lika halt på vägarna. Bussarna har svårt att ta sig fram ibland speciellt när de stannat vid en hållplats och ska där ifrån. Lyssnade på samma ljudbok som igår när jag satt på bussen till radion. Tror jag kommer lyckas lyssna klart på den, denna vecka. Då boken är väldigt spännande.

Idag har jag spelat in mitt nya program. Lägger in det nedanför så ni kan lyssna. Programmet handlar om den amerikanska seriemördaren Jeffrey Dahmer. Programmet blev lite längre än det brukar då det blev ca 11 minuter långt.

Idag har jag gått en promenad med andra på radion. Det var härligt att komma ut men man får ta på sig så man inte fryser. Speciellt om händerna. Jag är glad att jag har tumvantarna som jag fick i julklapp. När jag slutat på radion ska jag gå till närmsta busshållplats och ta bussen direkt hem. Har börjat lämna mitt kort hemma för att jag ska undvika gå in på coop och handla godis eller något annat onödigt.

Har idag också fått veta att Ginza skickat filmerna jag beställde igår. Cdon har också gjort en beställning av frakten för min dvd box som jag beställt därifrån. Har jag tur så får jag ginza beställningen imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #influencer #personligblogger #personligt #bestofnouw #4januari #f#funktionsnedsättning #funktionsvariation #radio

0 reaktioner till “Nytt radioprogram ute”

 1. Kul att dina paket snart är hemma hos dig med dina serier. Vantar behövs verkligen ute i nu. Smart att lämna bankkortet hemma för att kunna undvika att gå in i affären och köpa godis

 2. Här är vädret fortfarande bra, men har hört att det inte alls är på samma sätt på andra ställen. Vilka filmer har du beställt?

 3. Så snabbt de levererades. Kul där att du gjorde programmet lite längre ändå. Verkligen roligt för de som lyssnar tänker jag.

 4. Jag har beställt Avatar i extended edition och Top gun+ Top gun: Maverick från ginza. Sen har jag beställt en dvd box med pet sematary från 1989 och Pet Sematary från 2019 från Cdon.

 5. Här har det varit snöstorm hela dagen, så jag har klätt mig riktigt varmt och har tjocka handskar. Så kul att spela in radioprogram, och ett spännande ämne är det. Hoppas filmerna kommer imorgon.

 6. Var snöstorm här igår eftermiddag/kväll. Så riktigt vinterväder är det ute här. Mm med varit med om bussen slirar vid varje busshållplats här längs vägen. Bra att du blev klar med ditt program.
  kul med spännande Bok. Skönt med en promenad. Vantar har jag på mig när jag ska vara ute en längre runda. Händerna fryser man fort om.
  Kul att filmerna är på g till dig.

  Ha en bra dag!

 7. Vad kul att du spelat in ett nytt program, roligt att ha något att se framemot och planera för. Jag är för feg/obekväm för sånt, önskar jag var mer bekväm tex framför kameran så jag kunde göra mer reals där jag var med. Ja det är lite kallare nu, vi har dock mest regn – snön verkar inte komma hit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *