Vad gör mig glad?

Hittade denna utmaning hos @karinholen och tänkte att det var väldigt bra frågor. Jag frågade självklart om jag fick göra den också men i min blogg och att jag isfall skulle länka till henne. Fick svaret att självklart fick jag göra det. Så tänkte att jag börjar idag.

Saker som gör mig glad!
1. Att jag har fått ta upp ridningen igen. Efter ca åtta års avbrott då min psykiska ohälsa och min ekonomi satt stopp. Hästar är bland det bästa jag vet. De gör mycket både för huvudet plus att man tränar typ hela kroppen då man sitter på hästryggen.

2. Att jag har det stödet i vardagen som jag behöver. Jag är glad och tacksam att jag får bo på ett service boende och att jag har stödet så jag har en fungerande vardag. Jag vet att det ibland kan vara svårt att få det stödet man har behöver i dagens samhälle och att man inte ska ta något sådant för givet.

3. Att jag i April förra året blev av med min borderline diagnos. Den var nästan som en förbannelse att ha då man ibland inte blev hörd då man kom till psykakuten. Jag är så glad att jag mår så bra som jag gör och att jag förhoppningsvis kan få en annan med den diagnosen att tro att den kan också bli kvitt den diagnosen.

Så vad gör dig glad?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggutmaning #glad #sakersomgörmigglad #personligt #personligtblogg #bestofnouw

0 reaktioner till “Vad gör mig glad?”

  1. Bra lista där. Ja borderline kan man bli av med, men det krävs ju en del av de med diagnosen. Min dotter hade den. Tycker det är så häftigt för det är inte så många år sen det var bland det värsta man kunde ha. Tänk vad mer kunskap kan göra.

  2. Så roligt att du börjat med ridning igen. Jag skulle så gärna vilja göra detsamma. Har aldrig ridit själv men verkar vara en sådan skön sport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *