Fem en fredag v1; In med det nya

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

1.Vilken är din närmsta nya plan för året?

2.Vad är något du vill göra under 2023?

3.Vilka tre ledord har du för 2023?

4.Har julen åkt ner än?

5. Hur brukar januari kännas för dig?

1. Det är att jag ska rida en privat ridlektion på lurbo ridklubb. Annars är det att fortsätta producera radioprogram på min daglig verksamhet.

2. Jag vill kunna byta dator då min håller att verkligen att hänga på sista versen men tror jag har haft denna sedan minst 2018.

3.Livsglädje, Hopp och Vänskap

4. Ja det har den gjort på basen. Har inte haft någon gran hos mig utan bara har haft min adventskalender.

5. Januari brukar kännas bra. Sagta men säker blir det ljusare ut. Kul att kunna gå ut och gå då det är snö på backen. Däremot kan det bli riktigt kallt ute så man får klä på sig ordentligt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #femenfredag #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Fem en fredag v1; In med det nya”

  1. Vad mysigt med ridlektion. Jag är gammal hästtjej men nu är det länge sedan som jag red. Vilka fina ord du tar med dig in i 2023. Hoppas dtt din dator håller länge än. Det är så jobbigt att behöva köpa nytt.

  2. Dina tre ledord tar jag verkligen till mig! Tycker också att januari med snö känns positivt, och att vi går mot ljusare tider. Ha det bra!

  3. Vad roligt att du är taggad för att börja rida igen, det skulle jag också vilja göra. Vänskap, livsglädje och hopp låter som väldigt med ledord för 2023

  4. Livsglädje är viktigt att känna, att det ibland riktigt pirrar i kroppen. Brukar kännas så när våren nalkas. Kul att göra radio!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *