Vad gör jag på fritiden?

Dag 2 i @karinholen utmaning.

Det störta intresset jag har på min fritid är att jag kollar på både tv-serier och filmer. Jag är en stor film och tv nörd. Jag älskar också att gå på bio men det blir inte lika ofta numera efter pandemin för att biljettpriserna har gått upp. Det är också att det går snabbare för filmerna att komma ut på streamsajter. Ibland händer att jag går flera gånger på samma film men då är det oftast att jag antingen kan betala med poäng eller att jag fått en biobiljett av en vän.

Mina favoritkategori inom både film och tv-serier är helt klart Skräck. Favorit serie inom skräck är helt klart American horror story. Den bästa säsongen är nog den första men de 4 första säsongerna är helt klart värt att se på.

Favoritfilmerna inom skräck är helt klart The Conjuring filmerna. En nyare skräckfilm som kom 2020 och som är riktigt bra enligt mig är The Invisible man.

Så det var lite av vad jag gör på fritiden. N u undrar jag vad du gör på fritiden?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #personligt #filmnörd #serier

0 reaktioner till “Vad gör jag på fritiden?”

  1. Ja ditt stora filmtintresse har varit svårt att missa. Längesen nu jag var på bio, men är lite sugen på att titta på avatar. Tror det är en sådan film som gör sig bäst på bio.

  2. Kul att läsa, just ditt filmintresse har jag verkligen förstått. Jag håller på att försöka sälja av mina dvd och blu-ray för se om det går. Tror det är svårsålt tyvärr.

  3. Trevligt att du har film & serie som ett intresse. Jag gillar med film & serier. Mysigt att krypa upp i soffan & sätta på en film en kväll eller en eftermiddag när det är dåligt väder ute 😊.
    Mitt stora intressen är träna gym & lyssna på bok. Skön kombo. Lyssna på bok på väg hem från träningen 😊👍.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *