En riktigt dålig dag

Hallå där!

Här har man gått in en djup svacka. Har extrem ångest och mår som en påse skit. Hade väldigt stora svårigheter att somna i natt och tror klockan blev väldigt sent innan jag somnade. Idag har jag kollat på Lord of the rings: fellowship of the ring extended edition.

Handling:

Frodo ärver en ring av Bilbo som han har bott hos sen hans föräldrar dog. Sen får han besök av Gandalf den gråa. De inser att ringen frodo ärvt är Saurons magiska härskarringen. Den gjorde Sauron för att kunna härska över alla raser. Frodo och Sam får ge sig av till Vattnadal där de ska bestämma vad som måste göras.

Efter ett möte i Vattnadal inser de som är där att det enda som måste göras är att någon måste till mordor och kasta ringen i elden i Domedagsberget. Det är nämligen den enda platsen den kan förstöras på. Till slut blir det att Frodo och åtta till bildar Ringens brödraskap och ska tillsammans ta sig till mordor och förstöra ringen.

Visste ni att i boken så dröjer det 20 år tills Gandalf kommer tillbaka efter attha gett sig iväg för att försöka hitta info om bilbos ring. Plus att från början var det Sean Connery som fick rollen som Ganalf men det blev Ian McKellen som spelade Ganadalf.

Får inte glömma av @karinholen utmaning som idag är

Lista tre saker som får dig att skratta

1. Roliga skämt

2. Hästar då de helt klart är något som kan vända en dålig dag till en bra dag.

Riktigt roliga komedifilmer eller serier

#nouwimfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #jagvågartala #myday #vardag #ångest #psynligt #personligt

0 reaktioner till “En riktigt dålig dag”

 1. Det är alltid när man hamnar i svackor. Tänk på allt som får dig att må bra och känns roligt. Skriv ner alla dåliga känslor och släng bort pappret sen. Hästar väldigt förståndiga och känner av hur vi människor mår

 2. Men fy då, att inte kunna somna är hemskt! Jag avskyr sådant! Får verkligen panik då, behöver min sömn och jag har en del sömnbrist så.

 3. Det är okej att ha dåliga dagar. Äter du något när du mår dåligt?? Har personalen mer koll på dig då??
  Hoppas att du mår bättre i morgon. Skönt att se film när man inte mår bra.

  Det där med att Gandalf är borta 20 år. Det viste jag inte. En nyhet för mig.
  Bra att du fick den utmaning. Så kanske du mådde lite bättre. Tänka på saker du skrattar till 🙂.
  Ha en bra dag!

 4. Fy vad jobbigt att du har så mycket ångest. Hoppas att den snart släpper så att du får må bra igen.

  Jag älskar filmerna om Sagan om ringen. Har läst böckerna flera gånger och sett filmerna många gånger.

 5. Jag försöker äta som vanligt även fast jag mår dåligt. Ja personalen har lite extra koll på mig. Det är sådana här gånger jag är glad att jag inte har mina mediciner själv.

 6. Hoppas du känner dig bättre nu, man får ha deppiga dåliga dagar. Just nu skulle jag helst bara vilja sova i två dygn eller tre – men man får ta tag i det och orka – och jag är säker på att du mår bättre snart. Och vi finns alltid här på bloggen för pepp och energi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *