Allt mellan kallt väder och filmköp

Hallå där!

Här i Uppsala är det ungefär -5 grader. Så det är väldigt halt då allt vatten på vägarna har frusit. På vägen till radion så lyssnade jag på ljudboken Sandmannen av Lars Kepler på bookbeat. Vid en hållplats så hade bussen problem att ta sig därifrån då det är galet halt. Sen åkte bussen fel så där vart det ca 10 minuter den blev sen då den behövde åka till närmsta rondell för att vända.

Jag har skrivit klart manuset för det program jag ska spela in imorgon. Valde att inte gå med på promenaden då det är både kallt och halt ute. Plus att jag lyckades glömma mina tumvantar hemma. Jag märker också att har jag glömt vantarna och det är kallt så blir mina händer extremt torra. Då är det extra viktigt att man smörjer in händerna. Jag gör det varje kväll när jag ska sova.

Jag har även hunnit köpa lite mer filmer. Denna gång från ginza. Jag beställde Avatar extended version på dvd och den fick jag betalde jag bara 50kr och jag såg till att passa på då det stod att de bara hade några kvar. Jag köpte också en dvd box med Top Gun + Top Gun: Maverick. Tycker båda filmerna men tycker faktiskt att andra filmen är lite bättre än ettan.

När jag slutat på radion ska jag gå direkt till närmsta hållplats för att ta bussen hem direkt hem. Det blir ingen promenad pga kylan och halkan. Vill inte gå och ramla och göra mig illa. Onödigt om man kan förhindra det.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #influencer #filmtipset #funktionsnedsättning #funktionsvariation


16 reaktioner till “Allt mellan kallt väder och filmköp”

 1. Det är rena isgatan här hos mig med. När jag gick från bilen imorse var det med långsamma steg då jag verkligen inte ville halka. Kan tänka mig att det blir svårt för bussarna att ta sig fram när det är så halt. Jag blir jättetorr om mina händer även om jag använder vantar men så har jag problem med eksem också. Kul att du fick tag på filmer till bra pris.

 2. Mm halt här med. Hos mig var det -11 i morse. Drygt när bussen kör fel & är sen. Jag skulle bli nervös om bussen kör fel. Va klokt att dels inte följa med på promenad & hoppa på bussen vid närmsta hållplats pga halkan.
  Kul att ha nya filmer hemma. 50kr på en film är bra pris 🙂.

  Ha en bra torsdag!

 3. Tycker det är så härligt att du fortfarande köper filmer. Känns som få gör sådant och det är ju bra att folk gör det och inte allt blir streaming. Förstår att du inte gick 😊

 4. Du har verkligen hunnit med mycket ! En effektiv dag 😊. Usch inte alls roligt när det är halt ute ! Jag lyckas ramla varenda gång det är halt 🙈

 5. Rekommenderar du den ljudboken? Håller med dig. Är det kallt och halt så är det onödigt att sätta sig i onödiga risker! ♥️

 6. Sandmannen av Lars Kepler är faktiskt min favorit av böckerna, sen kommer stalker tätt efter. Hoppas du tycker om ljudboken 😊

 7. Ja det gör jag. Däremot så har man inte lyssnat eller läst de böckerna innan i bokserien om Joona linna så skulle jag råda dig att börja med den första som heter Hypnotisören som är första boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *