Nämen se det spöregnar ute

Hallå där!

Hur har eran första måndag detta år varit?

Här har jag varit på radion. Har både på ditvägen och vägen hem lyssnat på Sandmannen av Lars Kepler. Alltså den är så spännande att man knappt vill sluta lyssna när man börjat.

När jag var på radion så skrev jag manus till det program jag ska spela in på onsdag. Jag gick också en promenad medan jag var på radion. När jag slutade så gick jag ner till centrum trots att det spöregnade. Så har gått över 5000 steg idag. Vilket känns bra då det som sagt spöregnade när jag gick ner till centrum från radion.

Sen jag kom hem har jag ätit middag vilket var pasta och tomatsås som var väldigt god. Har ikväll kollat på Jurassic Park på sfanytime.

Handling:

En man har hyrt en ö utanför Costa Rica. På ön har han och de som jobbar tagit fram livs levande dinosaurier. Det ska bli en park med flera sorters dinosaurier. Efter en lite olycka så blir mannen tvungen att ta dit två specialister inom Dinosaurier för att få hans försäkringsbolag att backa. Dr grant är en av specialisterna och har med hans fru. De ska åka en rundtur i bilarna. Samtidigt så har han som arbetar med datorerna programmera ett virus så han kan sno flera embryon till sin uppdragsgivare. Det slutar med att alla stängels blir strömlösa och plötsligt är dinosaurierna lösa. Vad mer kan gå fel?

Alltså vem kan ha missat denna klassiker av Steven Spielberg? Denna film kom redan 1993 och den fick 3st Oscar. Den fick bland annat oscar för bästa Visual effekts. Jag var bara 5 år när denna kom. I år så är det 30 år sedan denna kom. Filmen är baserad på en bok med samma namn av Michael Chrichton.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #influencer #filmtips #funktionsnedsättning #funktionsvariation

#corkystyle #svenskabloggare #bloggareisverige

0 reaktioner till “Nämen se det spöregnar ute”

  1. Det låter jättekul att skriva manus och göra radioprogram. Så bra gjort av dig att promenera så många steg i spöregnet. Det är ju den sortens väder som kan få en att vilja undvika promenader.
    Jag såg Jurassic Parc för ett antal år sen, och tyckte den var otroligt spännande😊

  2. Vad roligt att du ska spela in ett program på onsdag. Gick det bra att skriva manus? Här har det också regnat hela dagen

  3. Min dag har varit bra tack som frågar, var över hos min mamma en stund för att umgås med henne 🤗 Här hade vi också spöregn men nu har det börjat snöa istället, föredrar ändå snön framför regn på vintern. Åh så kul att kika Jurassic park!

  4. Skönt med promenad, hår var det ganska kallt igår så hade inte ”problem” med regn men däremot halka.

  5. Jurassic park har man allt sett ett par gånger. En klassiker. Det här regnet börjar jag tröttna på. Det är bara blött, kallt och mörkt här.

  6. Min måndag var bra. Min första arbetsdag. Oj spöregn. Inget spöregn här. Skönt med en promenad ändå. Mm visa böcker är så bra & spännande så man vill inte sluta lyssna 😊. Då är boken bra. God mat.

    Ha en bra onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *