första dagen av 2023

Hallå där!

Hoppas din första dag på detta året varit bra.

Här hade man lite svårt att somna igår kväll pga alla raketer och fyrverkerier, Hade du problem med att somna eller hade ni en lugn nyårsnatt?

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har varit ut på en liten promenad bara för att komma ut. Har fått hjälp att byta sängkläderna så nu är det ren bäddat. Efter så tog jag en dusch och tvättade håret och använde en hårinpackning som jag fått i Rituals adventskalender.

Idag har jag fortsatt lyssna på Sandmannen av Lars Kepler. Kan säga att den är väldigt bra så bra att det är svårt att sluta lyssna på ljudboken. Har verkligen hittat en serie böcker jag kan lyssna på medan jag väntar på att bok 9 i outlander serien ska komma ut som ljudbok på svenska.

Har idag inte städat men har varit trött sen igår. Däremot har jag sagt till personalen om att de kan städa medan jag är på radion Det är inte jättemycket de behöver göra då det som behövs göras är att plocka skräp och dammsuga.

Ikväll har jag kollat på Malignant på hbomax.

Handling:

Madison är gravid och bor i ett hus tillsammans med sin pojkvän. Han slår till Madison så hon åker in i väggen och slår i huvudet. Plötsligt så vaknar hon hittar sin pojkvän mördad och hon förlorar medvetandet. När polisen hittar henne förs hon till sjukhuset. När Madison vaknar så får hon veta att förlorat barnet. När hon kommer hem så börjar hon uppleva syner där hon ser folk mördas. Hon inser snabbt att det är riktiga mord hon ser. Samtidigt så undrar hon varför det finns en period i livet där hon inte har några minnen från och sedan undrar hon vem Gabriel är, då hon inte har några syskon.

Detta är en av de bästa skräckfilmer som släppts på de närmasta tre åren. Detta är en ny sorts skräckfilm som är annorlunda och jag såg den redan när den kom på bio 2021.

Imorgon är det Måndag. Då ska jag till radion för första gången på det nya året. Det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen.

#influencerlife #influencer #svenskbloggare #nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation

12 reaktioner till “första dagen av 2023”

  1. Så härligt att du kom ut på en promenad idag, trött får man vara på nyårsdagen det hör ju till. Vad tråkigt att du har hittat en bokserie som du tycker om, det är alltid svårt att sluta lyssna eller läsa när man hittar en bra bok

  2. Här smällde dom också länge, sista smällen tror jag var vid 4 tiden. Somnade också sent, satt med min rädda katt🤍 Skönt med en lugn nyårsdag, det har det varit här också ☺️

  3. Låter som en skön dag, planen är att jag ska fixa lite hemma idag med. Jobbar visserligen till 17;00, och har Amningskurs efter det. Men lite borde jag hinna med hoppas jag.

  4. God fortsättning. Blev en lugn nyår här med. skulle upp och jobba dagen efter redan klockan 8. Keplers böcker läste jag väldigt mycket för några år sen, men har inte gjort det på några år nu.

  5. Vi hade en ganska lugn nyår. Hade vänner här på 3 rätters. Jag hade svårt med att somna. Men till slut så. Skönt. Skönt att få sängkläderna byta.
    Mm ny vecka. Första veckan på nya året. Känns bra tycker jag 🙂

    God Fortsättning! Ha en bra tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *