Årsresumé av 2022

Årets bästa händelse:

Då läkaren tog bort min Emotionell Instabil personlighetsstörning i April och jag känner att kan lägga den delen av mitt liv bakom mig. Hade diagnosen i flera år och det var lite av en förbannelse att ha.

Får inte glömma att jag i jul träffade pappa för första gången sedan 2014 vilket också var roligt.

Årets bästa bio film: Top Gun: Maverick

^Årets bästa miniserie: Dahmer monster: Berättelsen om Jeffrey Dahmer

Motivering:

En väldigt bra spelad serie. Har man börjat kolla så kan man inte sluta. Evan Peters som spelar Jeffrey Dahmer och Richard Jeninks som spelar Jeffreys pappa gör det så bra att man golvas av deras skådespeleri. Serien tar också upp hur en granne till Jeffrey ringde och sa att något är fel då det kom en lukt och massa konstiga ljud från Jeffreys lägenhet men blev inte trodd. De tar också upp hur svarta människor inte var lika värda som vita. Har ni inte sett den är det ett bra tips.

Årets låt:

Lady gaga – Hold my hand

motivering: Den här låten är soundtracket till Top Gun: Maverick. Älskade låten från det att jag hörde den på bion. Lägger in musikvideon nedanför.

Årets bästa ljudbokserie:

Outlander böckerna av Diana Gabaldon. Har lyssnat klart på den åttonde boken och nu längtar jag tills att den nionde boken släpps som ljudok på svenska.

Årest insikt:

Att jag klarar mer än v d jag tror själv. Har också insett att jag nog inte kommer klara av att bo i egen lägenhet då jag behöver stöd men både medicinerna och i min vardagför att jag ska få en fungerande vardag. Sen att jag har fått börja rida igen då min ekonomi tillåter det. Red en lektion i november och nästa lektion kommer bli i Januari. What dosent kill you makes you stronger.

#nouwinfluencer #influencer #psykiskohälsa #eips #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 svar på ”Årsresumé av 2022

 1. Vilken härlig utvärdering av filmer och serier. Kan tänka mig att det var härligt för dig att bli av med en diagnos och att det har blivit en lättnad för dig. Vi människor klarar av så mycket mer än vad vi tror. Du kommer klara allt som du vill klara

 2. Va skönt att läkarbesöket var positivt. Förstår att det känna befriande. Den låten med lady Gaga är ju så himla bra ! Så roligt att börja rida ! Va roligt att du kan göra något som du gillar!

 3. Jag förstår att det måste kännas väldigt skönt att bli av med en diagnos som känns som en förbannelse. Så roligt att du träffade din pappa efter så lång tid, och att du har börjat rida igen. Det var värdefull insikt du fått också.

  Gott Nytt År!

 4. Outlander böckerna har jag inte läst. De är väldigt tjocka men hört att det är en bra serie både som bok och tv serie. Vad kul att du har insett vissa saker. Och man klarar mer än vad man tror 😊

 5. Så skönt att diagnosen försvann, sådant kan jag förstå att man blir glad över. Fint också att du fixk träffa din pappa.

 6. Älskar den låten med Lady Gaga, hon har alltid varit en stor favorit hos mig. Så skönt att du blivit av med en av dina diagnoser och vad fint att du fått träffa din pappa igen efter så många år. Har också kommit till insikt att jag klarar av mer än jag tror. Tycker det låter rimligt att bo kvar i ditt stödboende om du upplever att det blir för tufft att klara det själv. Tycker det är bra att hjälpen finns.

 7. Men gud va skönt att du fick bort den diagnosen. Känns som dem bara stämplar en för allting. Kul att du äntligen fick träffa din pappa 😊

  God fortsättning 🎉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *