Vad är lycka?

Hallå där!

Här har det varit ett tråkigt väder i Uppsala. Har idag varit ledig då jag alltid är ledig på fredagar. Har idag hunnit börja lyssna på ljudboken Sandmannen av Lars Kepler. Det är del 4 av böckerna om Joona Linna. Jag lyssnar via bookbeats app. Jag har hunnit vara en snabbis till Gottsunda för att handla. Vid halv fyra så blev jag skjutsad av en personal till en subway restaurang. Där kunde jag beställa en 15cm sub gratis då jag hade tillräckligt med poäng för att kunna betala den med poäng.

Idag fick jag mitt nya skal till min mobil som jag köpt hos Idealofsweden. Fick även filmen Jungle Cruise som jag beställt från cdon. Nu väntar jag bara på dvdboxen med de två versionerna av Pet Sematary och hoppas jag får dem nästa vecka.

Ikväll har jag kollat på Trolls på sfanytime.

Handling:

Efter att ett jättetroll har invaderat trollbyn måste Polly, världens lyckligaste troll och den överdrivet försiktiga Kvist, överkomma sina olikheter för att rädda deras vänner. Tillsammans ger dig sig det udda paret ut på ett räddningsuppdrag fullt av äventyr och missöden, långt från den enda världen de känner till.

Filmen handlar bland annat om vad lycka är. Att det inte behöver vara något man äter utan att det finns inom en. Man behöver bara hitta vad lycka är för en själv. Lycka kan också vara att man är tillsammans med person som kan vara en vän eller ens partner.

Vad är lycka för dig?

Jag såg filmen redan när den kom på bio 2016. Filmen fick också en uppföljare s0m heter Trolls: Världsturnén som kom 2020. Delar en musikvideo från filmen med låten True Colors.

#influencer #nouwbloggare ##nouwinluencer #uppsalabloggare #bloggareisverige #fråga #lycka #funktionsnedsättning #funktionsvariation

6 reaktioner till “Vad är lycka?”

  1. Snygg färg på skalet! Vad tycker du hittills om Sandmannen? Har inte hunnit börja än men tänkte göra det, hela serien är ju jättebra. Lycka för mig är mycket. För det mesta är det de små sakerna som gör mig glad, och sen min familj. 😊

  2. Varit tråkigt väder här med i Västerås. Alltid spännande att börja på ny bok 🙂. Oj 150g sub. Den var stor den. Ditt skal vill jag se. Hoppas att dvd boxen kommer snart till dig.

    Lycka är stort ord för mig. Aldrig varit det. Men varit väldigt glad.

    God Fortsättning, Gott Nytt År! Ha en bra lördag!

  3. Jag har aldrig sett den filmen. Jag tycker lycka är ett ord som vi endast vet efteråt när vi har haft. När man är lycklig vet man det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *