Fem en fredag v.52: Gott nytt slut 2022

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad var det bästa med det här året?
  2. Vad ser du fram emot med ett nytt år?
  3. Gjorde du vad du tänkt under året?
  4. Hur avslutar du året 2022?
  5. Vad tar du med dig från 2022 in i 2023?

1. Vad är det bästa med det här året?

Det är helt klart att jag blev av med diagnosen Emotionell instabil personlighetsstörning i april. Det har varit lite som en ´förbannelse att ha.

2.Vad ser du fram emot med ett nytt år?

Jag ser fram emot att börja rida 1 gång i månaden till och börja med. Har redan bokat in nästa lektion som blir den 13 januari.

3. Gjorde du vad du tänkt under året?

Ja det gjorde jag. Jag har tagit kontakt med ridklubben och så smått börjat rida igen. Jag har även träffat pappa som jag inte hade träffats sen 2014.

4. Hur avslutar du året 2022?

Jag avslutar året på boendet och kommer förmodligen inte vara uppe till 12 slaget på nyårsafton då jag inte orkar det. Jag tyckte att nyårsafton var något mer spännande när jag var barn.

5. Vad tar du med dig från 2022 in i 2023?

Att jag klarar mer än jag tror. Vad som inte dödar en gör en starkare. Jag har kunnat lägga en del av mitt liv bakom mig då jag blev av med EIPS.

#influencer #nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #bloggareisverige #bestofnouw #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Fem en fredag v.52: Gott nytt slut 2022”

  1. Åh vad roligt att du ska börja rida en gång i månaden. Det är ju så härligt att vara i stallet och pyssla om hästarna. Vi klarar så mycket mer än vad vi själv tror

  2. Skönt att du fått din diagnos och att det hjälper dig förstå dig själv bättre! Lycka till med ridningen. Ha en fin dag!

  3. Hej, så skönt att ha blivit av med en vad jag förstår jobbig börda, din diagnos. Då kanske det känns lättare att andas, och så roligt att du ska börja rida. Lycka till med det och gott nytt år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *