Skugga av svek – Recension

Handling:

Året är 1778. Frankrike förklarar krig mot Storbritannien och de brittiska trupperna lämnar Amerika. Mitt i det politiska tumultet återvänder plötsligt Jamie från de döda. I tron att hennes man har dött, har Claire gift om sig med Jamies bäste vän Lord John Grey. Jamies återkomst vänder upp och ner på familjens värld och när Lord Johns son förstår vem som är hans riktiga pappa blir situationen alltmer katastrofal.

Claire och Jamie känner sig lugnade av att deras dotter Brianna befinner sig i trygghet på 1900-talet men i själva verket är det än mer dramatiskt i Briannas värld. Hennes son har blivit kidnappad av en man som är fast beslutad att få veta sanningen bakom familjen Randalls stora hemlighet.

Jamie lämnar armén och beger sig tillsammans med Claire till Philadelphia, där de flyttar in hos Fergus och Marsali i ett tryckeri. De vill inget hellre än att återvända hem till Fraser’s Ridge. En eldsvåda med tragisk utgång får dem att sätta planerna i verket, trots att vintern närmar sig.

I Skottland har Brianna fattat beslutet att hon och barnen måste bort därifrån för att komma undan den grupp människor som är ute efter henne. När hon får ett oväntat meddelande från maken Roger är det dags för en ny resa genom tid och rum …

Jamies och Claire återförenas efter att Claire trott att Jamie dött ännu en gång. Deras liv fylls med kampen för att överleva. Denna bok är uppdelad i två böcker och är uppdelad i tre delar som ljubok. Detta är den åttonde boken i Outlander serien om Jamie and Claire. Boken var lätt att lyssna på. Det finns en fortsättning bok 9 som heter En svärm av tusen bin däremot har den inte kommit ut som ljudbok än. Så det blir att vänta tills den släpps som ljudbok och ser verkligen fram emot att höra fortsättningen.

#ljudbok #ljudbokiöronen #bokrecension #nouwinfluencer #influencer #bokiöronen #nouwbloggare #funktionsvariation #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Skugga av svek – Recension”

  1. Låter Som boken är bra. Kanske borde ta och lyssna igenom böckerna. Tycker ju om tv-serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *