Onsdag, nytt program och snö + blåst

Efter

Godkväll!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har jag varit på radion. Där har jag spelat in mitt första program i den nya programserien. Har skrivit ett eget inlägg om det. Det hittar ni här: https://corkystyle.se/filmpodden/

Jobbade 10-15. Idag när jag gick ut till bussen för att åka till radion så regnade det inte men det var halt så man fick ta det försiktigt. När jag slutade på radion så hade det börja snöa men det som kom var blötsnö och sedan blåste det också. Gick från radion till Hemköp för att posta ett paket. Sen gick jag in på hemköp för att handla. Sen gick jag ner till centralstationen för att ta bussen hem.

Här hemma har jag ätit middag. Vilket var kassler med ananas och med ris. Vilket var farligt gott. Har efter att ätit middag duschat och tvättat håret. Efter det har jag kollat på film. Är rätt så trött, tror det är för att jag har börjat jobba hela dagar igen.

4 reaktioner till “Onsdag, nytt program och snö + blåst”

  1. Låter som en bra dag och roligt att du spelat in ett program. Samt synd att det inte vart snö som låg kvar då, hoppas att ni också får snö snart.

  2. Din middag lät jättegod med kassler och annanas. Skönt att du har börjat jobba heltid igen, men förstår att det känns i kroppen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *