Isigt, halt och trött efter sista arbetsdagen denna vecka

Godkväll!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit på radion. När jag skulle åka till radion och gå ut till bussen så fick man gå med myr steg då det var glashalt då det som kom igår hade frusit på över natten. Man kände när man åkte bussen att busschauffören fick gasa för att komma någonvart för det var väldigt isigt även på vägarna. Medan jag var på radion så kollade jag på två filmer som research till mitt nästa program. Vid tre så slutade jag och då gick jag ner till centralstationen för att där ta bussen hem. Vid denna tid hade det värsta börjat smälta så det var inte lika isigt som det var på morgonen.

Väl hemma har jag ätit middag. Vilket var hamburgare och bröd. Det var gott. Ikväll har jag inte kollat på någon film då jag kände mig väldigt trött och mosig i huvudet. Antar att det var för att det är första veckan på länge jag jobbar hela dagar på radion och sen så plöjde jag igenom två filmer efter varandra på radion. Däremot har jag sett på serier. Kollade lite på Supernatural säsong tretton men blev trött när det hela tiden börja buffra.

Tänkte berätta lite vad min planeringa för helgen är.

Imorgon ska jag vara hemma. Ska också tvätta då jag verkligen behöver det. Ska också börja på ett blogginlägg jag tänkt skriva länge men inte gjort det. Ska även lägga en beställning hos cubus då jag behöver nya underkläder.

På Lördag ska jag till min bästa vän. Vi ska kolla en film och äta tillsammans. Annars blir det nog att ta det lugnt efter att jag kommit hem från min vän.

På söndag ska jag ev gå på bio igen. Vi får se om det blir då jag funderar på att se Hunger games filmen igen. Däremot så hade jag tänkt att betala min biljett med poäng om jag går. Annars blir det att ta det lugnt och se till att man har energi till nästa arbetsvecka.

4 reaktioner till “Isigt, halt och trött efter sista arbetsdagen denna vecka”

 1. Fy då. Ja här glittra det på vägen. Förstod att det var halt.

  Är ju bra att kunna se film på jobbet. Vad bra att du kör hela dagar nu.

  Mm tvätta behöver man göra ibland. Okej ska bli spännande att läsa det inlägget 🙂. Cubus har väldigt bra med underkläder & myskläder.
  Kul att du ska umgås med din vän på lördag.
  Okej. Låter som en bra dag

  Ta hand om dig!

 2. Det är lite läskigt med de där isiga vägarna. För två år sen ramlade min man rätt illa och fick en fraktur samt att axeln hoppade ur led. Det blev ambulans till akuten den gången då han hade så ont så jag kände att jag inte kunde köra då jag inte kunde få på ett bälte på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *