Ont i nacken och halvdag

Godkväll!

Hoppas er tisdag varit bra. När jag vaknade i morse så kände jag att jag hade ont i nacken så måste ha legat konstigt i natt när jag sov. Idag så blev det att jag var på radion till klockan tolv.

När jag slutat på radion så gick jag ner till centralstationen för att ta bussen hem. På eftermiddagen har jag kollat på criminal minds säsong fyra. När jag var ner på basen för att äta middag så sa jag åt en personal att jag hade ont i nacken för har förmodligen sovit konstigt inatt. Han sa direkt att han hade tigerbalsam. Så han smorde in mig på området och upptäckte direkt att jag var väldigt spänd på ett ställe då det gjorde nästan ont när han masserade in tigerbalsamet. Så hoppas jag verkligen är bättre imorgon då jag ska ha ridlektion.

Har glömt att berätta men på lördag ska jag på förhandsvisning av Inside out 2 på nordisk film i Gränby. På svenska och filmen börjar 13.30. Egentligen har filmen premiär 17 Juli. Lägger in trailern till filmen nedanför.

3 svar på ”Ont i nacken och halvdag

  1. Att ha ont i nacken brukar jag ofta ha. Då brukar jag använda liniment, för mig så fungerar det väldigt bra. Så att jag rekommenderar det till nästa gång. Men man får vara beredd på att det kommer att hetta rätt mycket när man masserar in det.

  2. Hoppas det blev bättre av tigerbalsam och att du har mindre ont i nacken. Kul att du ska få se filmen tidigare, hoppas du gillar filmen 🙂

  3. Inte skönt att ha ont i nacken. Vad snällt av personalen att ge dig lite tiger balsam. Vad kul att du ska på förhandsvisad film på lördag 🙂. Hoppas att du tycker att filmen är bra då.

    Ha en bra dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *